Trgovina

Božični čas je povezan z najlepšimi spomini in spomini. Božične pesmi, otvoritvena darila, najboljše jedi na mizi, okrasitev božičnega drevesa in kar je najpomembneje, celotna družina skupaj.

Pri Homedeco smo si zadali nalogo, da vam pustimo največ časa za najpomembnejšo stvar – svojo družino. Za vas smo izbrali več kot 2000 božičnih predmetov in jih postavili na eno mesto, v našo maloprodajo na Teslićki ulici 25 v Zagrebu.

Okraski za dom, adventni venčki in venci na vratih, borove kroglice, plišaste igrače za vaše najmlajše, umetna božična drevesa vseh velikosti v beli in zeleni barvi. Posebej poudarjamo borove svetilke najvišje kakovosti v vseh velikostih in barvah, svetleče okraske za notranjo in zunanjo uporabo ter veliko izbiro svetlečih okraskov na baterijah.

Ustvarjanje najlepših spominov je lažje z najlepše okrašenim božičem.

Delovni čas trgovine: ponedeljek-petek 9-18h, sobota 8-14h

Obvestilo o COVID-19

Podjetje Zovak d.o.o. sedanje stanje z virusom COVID-19 jemlje zelo resno in se drži vseh epidemioloških ukrepov in priporočil štaba civilne zaščite. Naredimo vse, kar je v naši moči, da našim zaposlenim, partnerjem in obiskovalcem zagotovimo največjo varnost.

Pogosto dezinficiramo vse površine, naše osebje pa mora nositi obraze na obrazih. Pisarniške prostore podjetja in celotno trgovino smo opremili z napravami za čiščenje in razkuževanje zraka. Vsak dan ponoči izvajamo postopek ionizacije zraka, da aktiviramo kisik in izboljšamo kakovost zraka, da je bivanje v podjetju bolj udobno in varno.

Vse obiskovalce trgovine, na naslovu Teslićka 25 v Zagrebu, bo ob vstopu v prostor pozdravil digitalni terminal, ki bo samodejno meril telesno temperaturo obiskovalcev in preverjal nošenje maske na obrazu. V primeru, da ne nosi maske in / ali zvišane telesne temperature, bo obiskovalec zavrnil vstop in sprejel potrebne nadaljnje ukrepe. Obiskovalce prosimo, da se držijo navedenih ukrepov.

Skrbimo za dobro počutje vseh in poskušamo najti najboljšo rešitev v tej trenutni situaciji, da si zagotovimo prijetno nakupovanje in hkrati zagotovimo največjo varnost.

Vsi izdelki, ki so razstavljeni v naši trgovini, so na voljo tudi prek spletne trgovine, kjer jih lahko naročite v svojem domu.